تهران، شهریار ، خیابان ولیعصر ، رو به روی پارک کودک ، ساختمان مدائن ، طبقه زیر زمین

Search
Close this search box.
کاشت مو

کاشت مو و موثرترین روش ها

کاشت مو از جمله اعمال زیبایی مهم و پر طرفدار در بین عموم مردم است. بسیاری از افراد به دلایل موروثی یا بالارفتن سن دچار ریزش مو می شوند که اعتماد به نفس را از آنها می گیرد. باعث بازگشت موهای از دست رفته آنها می شود.

کاشت-مو-چیست؟

کاشت مو چیست؟

کاشت مو به معنی جابه جایی فولیکول های مو از قسمت پر تراکم به نواحی کم تراکم است . این عمل برای افرادی که دچار ریزش مو شده اند باعث رشد مجدد موها می شود. اگر شما نیز دچار ریزش مو و طاسی شده اید، می توانید با مراجعه به متخصصان پوست و مو و افراد باتجربه در این زمینه ، کاشت مو انجام دهید. میدانیم که کسانی که عمل کاشت موی سر را بنابر دلایل ارثی و ریزش مو انجام میدهند ، در بسیاری مواقع تمایل به انجام اعمال زیبایی مرتبط مانند کاشت ابرو نیز خواهند داشت . کاشت موی سر با روش های مختلفی انجام می شود و پزشک معالج شما با توجه به سن شما و عواملی که در این زمینه مهم هستند، یکی از روش ها را برای شما استفاده کند. برای آشنایی با کاشت مو و روش های انجام آن، با این مقاله همراه شوید.

بیشتر بخوانید: راهنمای کامل تزریق بوتاکس

افراد کاندید کاشت مو

قبل از اقدام به جراحی کاشت مو سر ، باید علل ریزش مو بررسی شود تا بتوان تصمیم درستی در مورد انجام یا عدم انجام جراحی گرفت. نظر نهایی در مورد صلاحیت افراد برای انجام این جراحی توسط جراح متخصص صورت می‌گیرد. در ادامه به مواردی که برای آن ها کاشت مو ممکن است اشاره شده است:

طاسی ناشی از آسیب بر اثر جسم‌های مختلف

طاسی ناشی از بخیه جراحی

ریزش مو بر اثر سوختگی

افرادی که به‌صورت ژنتیکی خط رویش بالاتری دارند

طاسی به دلیل شغل‌های حساس و استرس‌زا

طاسی بخاطر آلوپسی آندروژنی

ریزش مو به علت محکم بستن موها

انواع کاشت موی سر


عمل کاشت موی سر به شیوه های مختلفی در حال انجام است که ادامه به آن اشاره شده است:

روش FUT: این روش قدیمی ترین روش در جراحی کاشت مو است. در این روش بیمار بیهوش شده و قسمتی از پوست پشت سر که دارای مو بود، به قسمت طاس جلوی سر پیوند زده می شود که به دلایل عوارضی همچون درد و خونریزی امروزه استفاده از آن منسوخ شده است.
روش FIT: در این روش کاشت موی سر ، تارهایی از موی پشت سر به قسمت طاس جلوی سر پیوند زده می شود. اما این روش به دلیل خونریزی، دوران نقاهت پس از عمل، نیاز به تکرار جلسات و … امروزه استفاده نمی شود.
روش BHT: این روش مانند روش FIT است با این تفاوت که برای پیوند از موهای سایر قسمت های بدن نیز می توان به قسمت دچار ریزش، مو پیوند زد. اما این روش نیز به دلیل عوارضی که مانند روش FIT داشت، امروزه منسوخ شده است.
روش SUT: این روش یکی از جدیدترین و بهترین روش کاشت مو است که کمترین عارضه را دارد و در بیشتر کلینیک های پیوند مو، انجام می شود. این روش بدون خونریزی و بیهوشی انجام می شود و با یک دستگاه اتوماتیک موها برای پیوند برداشته می شوند. با این روش می توان 14000 تار مو را در قسمت دچار ریزش کاشت.
روش Micro fit: میکروفیت از جمله روش‌های مدرن کاشت مو است که در آن با استفاده از میکرو موتورهای اتوماتیک، گرافت های مو از بانک مو افراد برداشت می‌شود. در مرحله کاشت مو از دستگاه ایمپلنتر استفاده می‌شود و این باعث می‌شود تا در این روش به هیچ‌گونه برش و جراحی نیاز نباشد.
روش سوپر ترکیبی: اگر پزشک احساس کند که نواحی طاسی در سر بیمار به طور قابل توجهی زیاد است و نتوان از سایر روش‌های کاشت مو استفاده کرد، روش سوپر ترکیبی را برای کاشت انتخاب می‌کند. در روش سوپر ترکیبی بر خلاف روش ترکیبی از نواحی مختلف بدن می‌توان گرافت های مو را برداشت.
روش DHI: کاشت موی مستقیم که به کاشت مو با روش DHI شناخته می‌شود شباهت زیادی با روش FUE دارد. در روش DHI مرحله استخراج و کاشت فولیکول‌های مو به‌صورت همزمان انجام می‌شود و به‌عنوان بخشی از یک فرآیند محسوب می‌شود. در نتیجه پزشک فولیکول‌های برداشت شده را مستقیماً به ناحیه طاسی انتقال می‌دهد. نتایج مادام العمر، عدم نیاز به تیغ جراحی و قابلیت انجام عمل در یک جلسه باعث شده است افراد زیادی از آن استقبال کنند.

مراحل کاشت مو

کاشت مو از جمله عمل‌های زیبایی است که افرادی که دچار ریزش مو شده‌اند و به زیبایی خود انجام می‌دهند آن را انجام می‌دهند. فردی که قصد کاشت مو را دارد بهتر است تا با مراحل کاشت مو به‌خوبی آشنا باشد تا بتواند نتیجه خوبی از این عمل بگیرد.

  1. انتخاب یک کلینیک معتبر برای انجام عمل کاشت مو است. چه بسیار افرادی بوده‌اند که در اثر انتخاب کلینیک‌های نامعتبر دچار مشکلات بعد از کاشت شده‌اند.
  2. مشاوره است. شما یک جلسه در کلینیک حاضر می‌شوید و پزشک شما را معاینه می‌کند و بسته به شرایط شما نوع عمل را انتخاب می‌کند و نکات مهم قبل و بعد از عمل را به اطلاع شما می‌رساند.
  3. انجام مراقبت‌های قبل از عمل است. مراقبت‌هایی همچون عدم مصرف دخانیات، قطع مصرف داروهای ضدالتهاب و انعقاد خون و عدم مصرف مشروبات الکلی از جمله مهم‌ترین کارهایی است که باید انجام دهید.
  4. در این مرحله کاشت مو برای شما انجام می‌شود. در این مرحله ناحیه موردنظر بی‌حس می‌شود و سپس فولیکول‌های مو از ناحیه بانک مو گرفته می‌شود و به ناحیه موردنظر اضافه می‌شود. در مرحله آخر پزشک به شما نکاتی را می‌گوید که شما باید بعد از عمل آن را رعایت کنید. نکاتی مثل مراقبت از ضربه خوردن ناحیه کاشت مو و عدم فعالیت‌های سنگین ورزشی از جمله مهم‌ترین نکات این مرحله است.

مراقبت های قبل از کاشت مو

در جراحی کاشت موی سر نیز مانند سایر جراحی ها، باید نکاتی را قبل از عمل رعایت کنید تا بهترین نتیجه را از کاشت مو بگیرید. این نکات در ذیل آمده است.

دو هفته قبل از عمل از خوردن ویتامین ها E، مکمل ها و قرص آسپرین خودداری نمایید زیرا باعث رقیق شدن خون می شوند.
لازم است پیش از عمل از مصرف الکل خودداری نمایید و سعی کنید کمتر چایی بخورید.
گرفتن رژیم های لاغری که باعث دیر بهبود یافتن پس از عمل می شود، خودداری نمایید. دو هفته پس از عمل می توانید رژیم خود را مجددا بگیرید.
یک هفته قبل از عمل از انجام ورزش های سنگین خودداری نمایید.
از یک هفته قبل از عمل سیگار کشیدن را کنار بگذارید.
چندروز قبل از عمل سعی کنید شب ها را بدون استرس و راحت بخوابید.
یک روز قبل از عمل از خوردن ایبوپروفن و ناپروکسن خودداری نمایید.
شب قبل از عمل غذایی بخورید که پروتئین، کربوهیدرات و قند به میزان کافی داشته باشد. بدین منظور می توانید از سیب زمینی سرخ شده یا پخته و خوردن بستنی بعد از شام استفاده نمایید.
روز عمل لباسی را بپوشید که به راحتی از بدن درآید.

عوارض پس از عمل کاشت مو

برخی از افراد بعد از عمل ممکن است هیچ گونه عارضه ای نداشته باشند و عده ای دیگر دچار عوارض بعد از کاشت مو که در ذیل آمده است، شوند.

تورم پس از جراحی: یکی از شایعترین عوارض پس از انجام عمل کاشت مو است. این عارضه پس از مدت کوتاهی از بین می رود.
التهاب فولیکول مو: این عارضه که در 29 درصد بیماران پس از عمل رخ می دهد، به صورت زخم یا جوش در ناحیه کاشت مو ظاهر می شود.
خارش: به دلیل شکاف هایی که در قسمت های پیوند زده شده ی مو ایجاد می شود، ممکن است فرد در آن قسمت احساس خارش نماید. در صورت وجود خارش نباید آن قسمت را بخارانید زیرا باعث ایجاد زخم می شود. سعی کنید به صورت روزانه موها را با شامپوی مخصوص شست و شو نمایید.
بی حسی: این بی حسی طبیعی است و چند هفته پس از عمل بهبود می یابد.
سکسکه: درصد کمی از افراد پس از عمل دچار سکسه می شوند که با خوردن داروهای استروئیدی بهبود می یابند.
کیست: این کیست ها معمولا به رنگ بنفش بوده و 2 الی 3 هفته پس از عمل از بین می روند.
البته دقت داشته باشید که این عوارض کاملا طبیعی هستند و پس از مدتی بهبود می یابند.

هزینه کاشت سر


هزینه ی جراحی برای پیوند مو بسیار اهمیت دارد. برای جراحی پیوند مو، ممکن است یک تیم جراحی متشکل از چندین پرستار، جراح و تکنسین را نیاز داشته باشد. هم چنین موادی که برای این امر می بایست مصرف شود، در بردارنده هزینه هستند همچنین میزان توانایی و مهارت جراح، از دیگر نکات حائز اهمیت در رابطه با هزینه کاشت مو است.

نتیجه گیری

تنها راه درمان دائمی ریزش مو، کاشت مو است. به انتقال فولیکول­‌های مو از ناحیه‌­ی پشت سر به جلوی سر، کاشت طبیعی مو می­‌گویند. روش‌­های کاشت مو شامل دو نوع جراحی و بدون جراحی است؛ امروز با پیشرفت فناوری و وجود دستگاه‌­های پیشرفته، روش‌­های بدون جراحی با عوارض کمتر و اثرگذاری بیشتر از محبوبیت بیشتری برخوردار است. .

مطالب مرتبط

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ چیست؟ میکرونیدلینگ یکی دیگر از روش های جوانسازی سطح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *